Meddelande

 

 

Meddelande från Utomjordingarna.

Mina Kära, du nu kan se med öppna ögon, öppna ögonen i hjärtat, de öppna ögon från djupet av ditt hjärta. Det är dags nu att öppna ögonen på ditt hjärta så att du kan se nåt annat genom ditt hjärta. Se genom medkänsla från hjärtat och från kärnan i hjärtat.

Dömanden och skam ligger i den mentala kroppen. Det är dags att öppna upp till kärnan i ditt hjärtas utrymme, för att se medkänsla för dig själv först och se  hur mycket du älskar dig själv. Titta på detta när du flyttar genom din process och fråga dig själv: Har du fått kärlek från dig själv eller försöker du fortfarande bli av med dina gamla vanor, mönster och ritualer? Dömer du dig själv genom din process?

Du går nu in i kärlek , kärlek och medkänsla för dig själv. Vi ber er att öppna era hjärtan med varandra. Se medkänsla för dig själv, så kan du se medkänsla för andra.

Det är dags att helt älska dig själv. Det är nu dags att ta ett steg tillbaka in i djupet av ditt hjärta och öppna ögonen för dig själv. Titta på din process.  Dömer du fortfarande dig själv? Du dömer dig själv genom den mentala kroppen, inte genom hjärtat . Flytta djupt och brett i ditt hjärta.

Det är dags för dig att flytta in i djupet av ditt hjärta och öppna ögonen genom ditt hjärta. Så nu när du samlas med era bröder, öppna ögonen. Inte genom den mentala kroppen,  inte genom den fysiska kroppen, inte genom den känslomässiga kroppen, utan med ögonen på ditt hjärta.

Vi lämnar er här: Kan du börja nu att läka vad du inte har accepterat hos dig själv?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0