2012

 
Med slutet av 2012 och 21 december precis runt hörnet, kan du ta lite tid varje dag för att sakta ner och reflektera.
Som ni vet är dessa ovanliga tider, med unika möjligheter för mega förändringar i medvetandet,  alltså ge dig själv gåvan av djup eftertanke och ett aktivt deltagande i att forma världen du vill ha.

Denna nya Jord kommer inte magiskt visas - dina ljusa insatser krävs.

7 Frågor för eftertanke:
Vilken typ av värld vill du bo i?
Vad specifikt är du villig att göra, och att släppa, för att få en mer kärleksfull tillvaro?
Vad tror du kommer att hända 21 december - personligen och kollektivt?
 
När du tänker på den kommande 21 december, vad tänker du på?
Var kommer du att vara 21 december?
Kom tillbaka till dessa frågor under de kommande dagarna, uppdatera dina svar och ta emot en ny syn på vad som är viktigt för dig personligen. I slutändan är din egen sanning vad som räknas och du vill verkligen vara i kontakt med den sanningen.

Hantera din rädsla. Var inte rädd.. 
 
Varje ögonblick, du har potential att utvecklas andligt.
Lita på att 21 december är inte slutet av världen, men att det är en viktig tid i mänsklighetens långa historia av uppvaknande. Ingen vet riktigt vad som kommer att hända 21 december, och du kan inte riktigt veta heller. Det bästa sättet att förbereda sig på, är att hålla sig i nuet.

Mellan nu och till slutet av detta år, kan du upptäcka otaliga möjligheter att behärska den kärlek som du vill se i världen.
Tiden kommer att fortsätta i en snabbare fart. Vissa dagar kan du känna dig lite yr av den snabba takten. Du kan till och med glömma vilket år det är.
Det är unika stunder nu och planetens mega övergång till högre medvetande. Det är mänsklighetens mega skift och det är också din.
21 december är en betydande markör för den processen.
 
RSS 2.0