2013

 

När vi går igenom våra dagar nu, på ett eller annat sätt kryper frågan  in - när? När kommer jag att ha välstånd? När kommer korrupta finansiella systemet kollapsa? När kommer skulden att raderas? När kommer jag att vara helt fri? När?

Jag är så pank och pressad som du är. Det är dock ett svar som kräver viss eftertanke.

Det är dags att få vad frihet omfattar. Det har ingenting att göra med krig eller en flagga. Frihet är sanning. Dem har ljugit för oss hela vårt liv.  Öppna upp och gör dig redo att läkas. Först då kommer du blomstra verkligen.

Livet existerar som ett uttryck för kärlek. Vi är bitar av energi, tagna från källan med mänsklig form. Livet är energi och det är överallt och allting. Den finns i form av inte bara dig, men djuren, vegetation, jord, vatten och himmel. Livet är en kraft.

 Ägandet är en lögn. Den introducerades av varelser med en agenda - mäktiga varelser som experimenterar med att skapa en helt annan nivå än vad vi gör. Dessa varelser förstår makt som ägare och det är deras övertygelse som har fört oss till systemkollaps.

Slaveri och korruption finns inte på varje värld, men det är den här världen vi lever i . Det är ett avsiktligt bedrägeri och har skapat vårt slaveri mentalitet.

Tillbaka till guldet. Guld, silver och andra ädla metaller kommer från Gaia. De finns i venerna djupt inom henne. Hon ger dem till oss, som hon gör vatten, mark och atmosfär - att förbättra och stödja oss.

När vi så småningom förstår bedrägeri som varit i vårt samhälle, är vi på valet att reagera med ilska eller jubel. Vi vet sanningen. Vi är fria. Full förståelse kräver frihet för alla andra. Men vad betyder det? Det innebär att guld och andra metaller som vi värdesätter är inte saker man ska äga. De är uttryck för livet, som är en av oss. Vårt värde vilar inte i ett antal på en sedel. Vi är värdiga.

Men vi måste äta, leva i ett hem, att ha kläder och vård. Idag, dessa saker kostar pengar - pengar som väldigt få av oss har mycket av.  Kamp har blivit en livsstil för de flesta av oss.

 Guld är levande, det är en kraft. Som blod måste flyta fritt genom våra ådror, så måste Gaias ädelmetaller köras obegränsat.

Du kan inte äga det - du kan använda det.

 Tankar av frihet skapar.

Vi är de vi har väntat på.

~ Sophia

RSS 2.0