2012

 
Vi hälsar dig igen på denna fina förmiddag och vi vill att ni alla ska känna att även om dina omständigheter kan i vissa avseenden kan beskrivas som mindre än "bra" just nu, vi vill att du ska veta att under detta skikt av tredje dimensionella förtvivlan, saker börjar verkligen att plocka upp nu. Med andra ord,  rörelsen framåt  plockar upp farten och mycket förändras till det bättre som varje dag passerar genom.

Låt oss förklara. Du kan vara gränsöverskridande mellan två världar och det kan vara mer än oroande ibland. Du känner dragningen av den nya världen, medan på samma gång, du faller ner i den gamla. Samtidigt ser du så många runt omkring dig som glatt går om sina dagliga sysslor utan så mycket som en rynka i pannan på deras ansikten, som dem är helt omedvetna om det tryck du känner monteras inne i dig.
 
Håll fokus, denna process är inte en lätt uppgift. Men återigen, det är därför vi är här, för att påminna er alla om och om igen att du inte kämpar förgäves. Så återigen, påminner vi er om att denna tredje densitet "verkligheten" bokstavligen kommer att kännas mer och mer obekväm för dig, och ibland kommer du att känna som att du vill skrika ut i desperation och ge upp hela denna process av uppstigningen.
 
Men du ser,det finns en helt ny värld som kommer blir mer och mer uppenbart för ditt undermedvetna. . Så återigen, känner dig inte illa om dig själv om du känner dig irriterad  för tillfället.

Återigen säger vi detta som en påminnelse om att denna del av hela processen kan vara frustrerande, eftersom det finns så mycket irritation som sparkas. Så försök att släppa det, och i stället fokusera på dem inte så irriterande aspekterna av denna process.
 
 
 
RSS 2.0