Nomineringar och mobbning

Marcel och Annica talar om situationen. Hon nämner Hanna Widerstedt som ett exempel som blivit utsatt för mobbning.
- Man ska väll för fan kunna ha en dispyt här inne och kalla någon för "idiot", tycker Marcel.
Därefter är det dags för nomineringar. Marcel säger att det bara är att nominera honom, eftersom han redan är autonominerad.
- Tänk taktiskt nu, ropar Marcel.
Det är under en väldigt laddad situation som deltagarna kommer få lägga sina nomineringar.
Hanna R sitter och pratar med Rodney och Tenny.
- Innan jag klev in här så sa produktionen till mig att det roligaste med mig är att jag gillar konflikter och att starta bråk, och så gör jag det och då blir jag autonominerad, säger Hanna R.
Hon funderar på om hon ska göra en Kija. Antingen vara kvar i huset och ha skitroligt, eller lämna det och träffa dem två personerna som hon verkligen älskar.
Joe kommer och sätter sig. Hon tycker att det är konstigt att Marcelo fick knuffa Annica och Hanna W fick göra sitt, men dem har fått vara kvar i huset. Joe förklarar för Hanna R att hon har sysslat med mobbning och det är därför som hon sitter autonominerad. Hanna R förnekar och säger att hon inte har fått någon varning.
- Jo, det har du, säger Joe.
- Nej, Joe. Jag mobbar inte någon!
- Jo, säger Joe.
- Men vilka har jag mobbat? frågar Hanna R.
Joe förklarar att personer i huset anser att Hanna R har mobbat Joe. Hanna R vill veta vilka som har sagt det och efter ett tag säger Joe att Tenny tycker att Hanna R mobbar.
- Tenny, ropar Hanna R, har jag mobbat Joe?
Tenny fegar ut lite och säger att det finns situationer som säger att Hanna R varit elak mot Joe och att det liknar mobbning.
- Det är mobbning, säger Joe.
- Nej, det är det absolut inte, säger Hanna R, det där är mitt beteendemönster, om du har problem med det så är det ditt problem.
Hanna R vill inte acceptera detta och säger att hon inte har mobbat någon. Hon säger att Joe bara hittar på och att det finns ingen mobbning i huset.



RSS 2.0