Meddelande

 



 
Meddelande från Utomjordingarna Arcturians.

Hälsningar kära. Vi kommer igen för att uppmuntra och ge dig råd angående det aktuella läget som många av er befinner er i. Det finns stora förändringar som sker inom den fysiska, emotionella och mentala kroppen som utvecklas hos varje individ.

Gamla energier som var och fortfarande är lagrade i cellulärt minne, släpper. Ofta känner du dig utmattad och undrar om det finns ett fysiskt problem. Bara vila om du kan. Försök att göra mindre fysiskt om du måste vara på jobbet. Denna utmattning kommer att passera och ofta varierar från dag till dag.

Detta är också en tid då många känner ångest, förvirrade och berörda om vad deras nästa steg är . Försök inte att räkna ut detta. Du har utbildats för att planera och använda sinnet för en lösning på varje situation. Det är inte så det kommer att vara i framtiden.

Du lär dig att släppa behovet av att veta allt och i stället för att lyssna, lita på din starkare intuition utan att försöka lista ut allt med sinnet. Om du har valt uppstigning och arbetar för att förstå de djupare sanningarna, så går allt enligt plan oavsett om det verkar som att ingenting händer.

Du behöver inte veta exakt vad som kommer hända för världen och för er personligen, för det utspelas fortfarande. Ditt jobb är att stanna centrerad i sanningen genom meditation och inte energiskt delta i de negativa framträdanden som är runt omkring dig.

När du upptäcker att du inte längre kan äta vissa livsmedel som du tyckte om förut, så ät inte dem längre . Om du upptäcker att underhållning som du tidigare gillat, inte passar dig längre, så fortsätt inte med det.

Massiva förändringar sker på alla nivåer kära, med vänner, familj. "Gå med strömmen" och gör de saker som du styrs att göra i varje ögonblick även om det innebär om att göra ingenting.

Mänskligheten har fått lära sig att hålla sig fysiskt och mentalt upptagen i varje ögonblick , men i den nya energin, "SYSSELSATTHET" av kropp och själ kan helt enkelt vara en distraktion som ibland faktiskt kan leda till att du mår dåligt.

En konstant störtflod av buller genom användning av telefoner, media, elektroniska spel etc. mycket av dessa saker håller dig i det gamla. Släpp dessa saker ,oavsett hur mycket världen säger att de är "måsten". Vi säger inte att du måste ge upp saker eller spel du fortfarande njuter av, men vi säger att dem inte längre är en nödvändighet.

 Energier verkar ljusare och ljusare när nivåer av medvetenhet utvecklas . En individs medvetandetillstånd visas som deras aura och är deras personliga energifält.

Du får ofta höra att du ska skicka ljus till någon som har svårt. Detta innebär att se rent vitt eller guld ljus flöda till dem och omge dem. Detta kommer att bidra till att lyfta dem i denna högre, ljusare frekvens om de tillåter det. Ibland kan en person vägra Ljuset och du kommer att uppleva det som en blockering av flödet. Om detta händer, ge då bara Ljuset till deras Högre Jag, att släppas när det kommer att accepteras.

 Den violetta flamman är en kraftfull energi som du kan använda för er själva.

Just nu känner du ökningen av nya och högre energier . Det är därför du upplever surrande ljud i huvudet, öronen ringer, yrsel, hjärtklappning och så många andra udda fysiska symptom som skulle skrämma dig om du inte förstod vad som hände.

 Försök att inte frukta när det gäller vad du upplever just nu kära, utan helt enkelt låt processen utvecklas.

Allt är väl kära, allt går enligt plan.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0