Meddelande

 
Meddelande från Älvor och andra magiska varelser.
 
Den mest magiska världen av älvor hälsar er alla. Vi är dem som beskrivs i  dina älskade barns sagoböcker vid läggdags ,berättar om en värld som ni alla drömmer om och längtar efter att komma i existens. Ja nu har vi blivit din verklighet, för vi, Älvor, trollen, hör alla till denna magiska dimension av stor kärlek och underbara färger. Vi  existerar verkligen och vi är närvarande, precis som ni alla.


Erkännandet av vår existens genom era hjärtan har alltid varit ett svårt begrepp att förstå eftersom era hjärtan, på grund av den långvariga existensen i denna gamla 3: e dimensionen, har inte alltid villigt  accepterat det öppet. Era hjärtan har stängts under en mycket lång tid för denna verklighet , en verklighet som vår värld och vår existens tillhör. Det är därför vi bara bodde i hjärtan och sinnen hos dina barn, vars älskade hjärtan är alltid så kärleksfulla, så rena och så mottagliga!


Nu har era hjärtan öppnat sig upp till vår verklighet och dem har fört sin renhet och barnsliga sätt tillbaka till livet: det är anledningen till att vi,  stiger framåt för att bli antagna till er värld och in i dina skapelser via era hjärtan , precis som det var innan.
 
Vi är så glada att kunna närma oss dig så att vi tillsammans kan åter harmoniskt utvecklas till perfektion.


Vi, är av en mycket raffinerad energi och vi bär mest glittrande hopp i våra hjärtan och det är vad vi kommer att ge dig nu i era hjärtan och i era skapelser. Ett hopp om att allt kommer att gå bra och att allt är väl, en förhoppning om att allt kommer att leda till det ursprungliga jaget och till upplysning.
 
Allt går bra med dig och det är därför vi återigen dyker upp i ditt medvetande när det är tillåtet nu i era hjärtan och i era skapelser.


Vi står för perfektion och självständighet för renhet och oskuld och vi tar hand om alla era hjärtan i kärlek och hopp, omger dig med våra mest värdefulla raffinerade energier av silver vitt ljus. Vi har hopp om att återupprätta våra kontakter i era hjärtan precis som innan, vi så längtar efter att träffa dig igen och att omfamna dig med all vår kärlek.
 

I stillhet och alltid så tyst kommer vi nu fram i ditt medvetande och vi välkomnar er alla tillbaka i denna underbara värld full av magi som denna värld kan verkligen ses som magnifikt magiskt! Vi älskar er alla villkorslöst! Vi är anslutna till många hjärtan från tidigare inkarnationer och från tidigare platser av inkarnationer. Aldrig har denna anslutning med oss avskurits.


Vi känner nu hur mänskligheten nu är klar för vår värld och för att acceptera oss lika bra. Du är så otroligt vackra varelser av ljus och alla dina färger blomstrar allihop.

Vi är mest glada att återigen vara närvarande på denna vackra Gaia, hon är så värdefull för oss och vi har alltid fortsatt att stödja henne. Vi är av det magiska kungariket, din så kallade sagovärld, och vi kommer till din verklighet eller bättre sagt: du kommer tillbaka till vår verklighet. Vi välkomnar er alla hjärtligt i denna magiska kungariket som en känsla av lycka kommer att upplevas när era hjärtan är här.
 
Låt oss komma tillsammans igen och utforska denna värld igen och se dig själv stå vid infarten i denna värld, med oss vid din sida. Vi önskar er alla en lycksalig upplevelse. Välkommen.
 
RSS 2.0