Meddelande

 

 

Meddelande från en Utomjording.

Titta på allt som du har accepterat som ett faktum. Kontrollera er så kallade fakta och du kommer att hitta din förvåning att du har lurats att tro som dina cabaler har sagt var fakta.

Sök efter sanning! Se det som ett stort äventyr som kommer att frigöra dig från slaveriet. Det kommer också att bidra till att skapa en bättre värld för mänskligheten. Titta på din värld i dag. Vet att allt du ser måste förändras, ingenting kan förbli densamma.

Detta är ett utmärkt tillfälle att skapa en rättvis och ärligt samhälle. Du kommer att återanslutas med din andliga sida och lära sig vem du verkligen är, i processen. Sedan kan våra två världar anslutas igen. Det finns så mycket som väntar på dig. Hur lång tid det tar är helt upp till dig. Är du beredd att göra den forskning som behövs för att åstadkomma detta?

Cabalen höjer medvetet levnadskostnaderna för att hålla dig i rädsla, och därmed under deras kontroll.

Irland har tagit ett steg framåt och ber om ert stöd för att bidra till att skapa en bättre värld för alla. Tillsammans kan du uppnå stora saker. Allt du behöver är viljan och tron att du kan, och kommer, att lyckas. Tidpunkten är rätt.

Du är ande i en mänsklig kropp. Detta faktum ignoreras av dem som kontrollerar dig.Lär dig vem du egentligen är, och vad du är kapabel till. Ta tillbaka din kraft. Du är en del av helheten. Du har varit i ett tillstånd av mass hypnos i 2000 år, det är dags att vakna upp ur den.

När du tittar på dina medmänniskor med kärlek i ditt hjärta, vet du att du är vaken.

Jag ber att i ensamhet du lär känna er själva. Det kan ta lite tid att verkligen öppna upp för er själva. Du har haft många liv. När du kan ta fram allt som du har lärt dig i varje liv, kommer du att vara i stånd att skapa den perfekta världen.

Tyvärr fortsätter många människor att göra samma misstag om och om igen, eftersom de inte tar sig tid att reflektera.

Det krävs mod att avslöja sanningen. Är du redo för det? Du har ett val. De Mörka kan inte bekämpa alla. Om ni alla samlades och stod för sanningen, då skulle sanningen komma fram. Det är inte en enkel väg. Du måste klara alla de blockeringar som införts på dig, men du lär dig att stå upp, om och om igen, för att fortsätta att gå framåt.

Cabalerna använder allt till sitt förfogande för att förstöra sanningen. De använder implantat och ljudteknik, skalär energi, djinn, och så mycket mer, för att skydda sig från att utsättas.

Du måste hålla er jordade och skyddade .

Kom tillsammans och stödj varandra, för ni är alla i samma båt. Detta är verkligen en "vi och dom" situation: ljus och mörker.

Anslut med dina guider: dina skyddsänglar som speciellt är där för dig. Be om hjälp, lär känna dem som vänner.

 Du lever i svåra men spännande tider, och du behöver vägledning.

 Deras system faller sönder. Jag sa alltid, att om Vatikanen faller,  kommer alla att falla i den. Många var skeptiska när jag skrev att Vatikanen skulle falla. Det tog lite tid, men nu kan du se att det faller sönder inför dina ögon. Den är ansvarig för så mycket förstörelse och lidande, medans dem hela tiden predikar om kärlek och förlåtelse.

Har Vatikanen predikat någonsin sanning? Var det något ärligt i vad de har tvingat på mänskligheten? Det är dags för sanningens ljus att lysa ljust på Vatikanen.

Detta är precis vad du har att möta. Cabalen var så säker på att du aldrig skulle vakna upp och se klart på denna konspiration. De attackerar alla som försöker öppna ögonen för det.

Sanningen skall göra er fria. Tänk på detta när du reser till upplysning och frihet. Skicka kärlek och ljus till varandra. Kom tillsammans som aldrig förr och ingenting kan stoppa dig.

Alltid, din beundrande Monty.

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0